دوركاری كارمندان ادارات استان تهران تا پایان كرونا پابرجاست

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار تهران گفت: كارمندان ارگان ها و دستگاه های دولتی تا عادی شدن شرایط كشور به حالت عادی و تولید واكسن ویروس كرونا می توانند به استفاده از ظرفیت دوركاری وظایف و تكالیف خود را انجام دهند.

1399/04/25
|
09:46
|

دوركاری كارمندان ادارات استان تهران تا پایان كرونا پابرجاست
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار تهران گفت: كارمندان ارگان ها و دستگاه های دولتی تا عادی شدن شرایط كشور به حالت عادی و تولید واكسن ویروس كرونا می توانند به استفاده از ظرفیت دوركاری وظایف و تكالیف خود را انجام دهند.

غلامرضا عباس پاشا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دوركاری در ادارات براساس بخشنامه و اپیدمی ویروس كرونا دوباره احصا شده است و دستگاه های دولتی براساس مصوبه ستاد ملی كرونا مكلف هستند بخشی از خدمات خود را از طریق خدمات الكترونیكی به مردم ارائه دهند.

وی ادامه داد: به دلیل بحرانی بودن بیماری كرونا تصمیماتی در شورای اداری استان تهران، ستاد مقابله با كرونا در خصوص دوركاری گرفته شده است و براساس مصوبه سازمان استخدامی كشور دستگاه ها موظفند از ظرفیت دوركاری با الویت قرار دادن كارمندان زن دارای فرزندان خردسال، زنان باردار، بیماران زمینه ای استفاده كنند و اگر ظرفیت دیگری وجود داشت برای سایر كارمندان در نظر گرفته شود.

عباس پاشا خاطرنشان كرد: براساس نوع كار برخی از كارمندان باید در محل كار حضور داشته باشند و برخی با توجه به زیرساخت های خدمات الكترونیكی در دستگاه ها وظیفه خود را به شیوه دوركاری انجام دهند.

وی با بیان اینكه بهداشت محیط در ادارات رعایت می شود، تصریح كرد: به دستگاه های دولتی تلكیف شده از حضور كارمندان و مراجعه كنندگان بدون ماسك به ادارات جلوگیری و ساعت حضور برای آنها غیبت ثبت شود.

افزایش مبتلایان ویروس كرونا در بین كارمندان

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار تهران گفت: تعداد كارمندان مبتلا به ویروس كرونا با كمرنگ شدن فاصله اجتماعی و كاهش رعایت دستورالعمل های بهداشتی در دو هفته اخیر افزایش یافته است.

عباس پاشا اضافه كرد: اوج ابتلا كارمندان به این ویروس در اسفندماه بود اما با رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصله اجتماعی تعداد كارمندان مبتلا به كرونا و مرگ و میر در بین آنها به كمتر از پنج درصد رسیده بود اما اكنون باز هم این میزان افزایش یافته است.

به گفته وی در اسفند ماه سال گذشته كه با اوج اپیدمی كرونا مواجه بودیم حدود ٢٠ درصد از كارمندان و اكنون كمتر از 10 درصد آنها به این ویروس مبتلا شده اند.

ممنوعیت ورود مبتلایان به كرونا به ادارات تا بهبودی كامل

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار تهران گفت: ورود كارمندان مبتلا به كرونا تا زمان بهبودی كامل به ادارات ممنوع است و پس از درمان در صورتی كه تست بعدی آنها منفی باشد می توانند بر سركار خود حضور یابند.

عباس پاشا افزود: ورودی ادارات برای كاركنان و ارباب رجوع تب سنج در نظر گرفته شده تا تغییرات فیزیولوژی بدن آنها بررسی و در صورت ابتلا به كرونا به مركز درمانی وزارت بهداشت اعزام شوند.

به گفته وی كاركنان دولت اولین گروهی بودند كه بحث رعایت پروتكل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را جدی گرفتند و از اسفندماه سال گذشته تاكنون توصیه های زیادی برای مقابله با كرونا را اجرا كرده اند.

مقابله با كرونا با تبدیل مسئولیت فردی به اجتماعی

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار تهران گفت: برای مقابله با ویروس كرونا زمینه مسئولیت فردی به اجتماعی فراهم شده و علاوه بر استفاده اجباری كارمندان از ماسك و دستكش ارباب رجوع ها نیز كه به طور مستقیم با كارمندان در ارتباط هستند باید از ماسك استفاده كنند و در صورت خودداری به آنها خدمات ارائه نمی شود.

عباس پاشا اضافه كرد: به افراد مراجعه كننده فاقد ماسك به ادارات، ماسك به صورت رایگان داده می شود تا دریافت خدمات از سوی مراجعه كنندگان وجود داشته باشد.

وی افزود: علاوه بر ضدعفونی مستمر محیط های اداری در ورودی در برخی از ادارات نظیر استانداری تهران دستگاه ضدعفونی برای لباس ها در نظر گرفته شده است.

نمره منفی به مدیرانی كه زیرساخت های الكترونیكی را فراهم نكرده اند

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار تهران گفت: برخی مدیران ادارات كه زیرساخت های الكترونیكی را برای دوركاری كارمندان فراهم نكرده اند در ارزیابی عملكرد، علاوه بر در نظر گرفتن نمره منفی با آنها برخورد می شود.

عباس پاشا تصریح كرد: با توجه به تاكید استاندار و دولت، اطلاح نظام اداری در خصوص فرایند الكترونیكی شدن خدمات باید تقویت شود چراكه در بحث الكترونیكی تاكنون به زیرساخت های لازم نرسیده ایم.

وی با بیان اینكه دوركاری از جمله خدمات الكترونیكی است كه در ذات دولت باید وجود داشته باشد، ادامه داد: در حالت كلی فضای زیرساختی مناسبی برای خدمات الكترونیكی در استان تهران وجود ندارد و به مدیران دستگاه ها تكلیف شده زیرساخت های را فراهم كنند.

عباس پاشا افزود: در كشور ما خدمات الكترونیك برای مواقع بحرانی در نظر گرفته شده است، استفاده از این ظرفیت باید توسط دستگاه ها جدی تر در نظر گرفته شود تا در مواقع بحران بتوانیم به مردم راحت تر خدمات ارائه دهیم.

عباس پاشا خاطرنشان كرد: شیوع كرونا یك فرصت است تا دستگاه های اجرایی در تجهیز زیرساخت های الكترونیكی جدی تر عمل كنند.

وی ادامه داد: دستگاهای اجرایی در استان تهران به هر اندازه ای كه خدمات الكترونیكی خود را احصا یا پرویه های موقت دارند امكان دوركاری برای كارمندان را فراهم كرده اند.

به گفته عباس پاشا، سازمان فناوری و اطلاعات به عنوان مبادی حوزه الكترونیك از 50 درصد ظرفیت خود برای دوركاری استفاده می كند.

وی خاطرنشان كرد: برخی از مسئولان دستگاه های مختلف از جمله جهاد كشاورزی و پرسنل اداری استانداری تهران در راستای مصوبه ستاد مقابله با كرونا و شورای اداری استان خواستار استفاده از این ظرفیت شدند.

دسترسی سریع