سخنگوی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان با اعلام اینكه وضعیت شیوع كرونا در استان اصفهان برخلاف استان های دیگر كشور هیچ نشانه ای از روند رو به بهبود ندارد، گفت: از نظر تعداد موارد ابتلا به كرونا مشابه پیك اول در اسفندماه هستیم، اما از نظر شیوع بیما
نشانه ای از روند رو به بهبود كرونا در اصفهان دیده نمی شود
سخنگوی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان با اعلام اینكه وضعیت شیوع كرونا در استان اصفهان برخلاف استان های دیگر كشور هیچ نشانه ای از روند رو به بهبود ندارد، گفت: از نظر تعداد موارد ابتلا به كرونا مشابه پیك اول در اسفندماه هستیم، اما از نظر شیوع بیماری وضعیت به مراتب بدتری نسبت به پیك اول داریم.
آرش نجیمی در گفت و گو با ایسنا، اظهار كرد: متاسفانه تعداد موارد مثبت كرونا در حوزه دانشگاه علوم پزشكی اصفهان در یك روز این هفته تقریبا یك سوم تعداد كل موارد كشور بود و از این نظر اصفهان جزو استان های به شدت قرمز است كه در وضعیت خاصی قرار دارد.
وی با اعلام اینكه وضعیت شیوع كرونا در استان اصفهان برخلاف بقیه استان های كشور هیچ نشانه ای از روند رو به بهبود ندارد، گفت: در برخی استان های كشور بعد از پیك دوم كرونا، شرایط نسبتا آرام شد، درحالی كه در استان اصفهان بلافاصله بعد از پیك دوم، نه تنها میزان شیوع كاهش پیدا نكرد، بلكه مجددا با شیب صعودی شدیدتری روبرو شدیم كه همچنان به سمت بالا حركت می كند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان از افزایش موارد مثبت كرونا و مرگ و میر بر اثر ابتلا به بیماری كووید19 خبر داد و افزود: تعداد بیماران بدحال بستری در بیمارستان ها نیز همچنان بالا است كه بار مضاعفی به كادر درمان و بیمارستان ها وارد كرده است.
وی با بیان اینكه هم اكنون استان اصفهان از نظر شیوع كرونا در وضعیت قرمز قرار دارد و شرایط روز به روز سخت تر می شود، ادامه داد: علت شیوع بالای كرونا در استان اصفهان باید به طور دقیق بررسی شود، ولی آنچه به عینه در سطح شهر اصفهان مشاهده می شود، عدم پایبندی بیشتر افراد به شیوه نامه های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی است، به طوری كه با تردد در سطح شهر می توان دید زندگی كاملا عادی در جریان است.
نجیمی با تاكید براینكه تا زمانی كه وضعیت فعلی و عدم پایبندی به شیوه نامه های بهداشتی و فاصله ایمن در سطح شهر ادامه داشته باشد، اصفهان همچنان ركوردار موارد ابتلا به كرونا در بین استان های كشور خواهد بود، گفت: متاسفانه در چنین شرایطی روز به روز تعداد مبتلایان افزایش می یابد، درحالی كه كاری از دست كادر بهداشت و درمان برنمی آید.
وی كاهش تعداد موارد ابتلا به كرونا، بیماران حاد و مرگ و میر بیماران را تحت تأثیر رفتارهای اجتماعی مردم دانست و تصریح كرد: از نظر تعداد موارد ابتلا به كرونا مشابه پیك اول در اسفند ماه هستیم، درحالی كه از نظر شیوع بیماری وضعیت به مراتب بدتری نسبت به پیك اول كرونا داریم و در پیك اول تعداد افراد مبتلا عدد بسیار كمتری بود.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان با اشاره به اینكه هم اكنون مشكلی از نظر كمبود تخت های بیمارستانی نداریم، یادآور شد: ظرفیت بیمارستان الزهرا(س) به درمان بیماران كووید19 اختصاص داده شده، اگرچه ظرفیت این بیمارستان نیز روز به روز درحال تكمیل است.
وی همچنین با اعلام اینكه تعداد موارد ابتلا به كرونا در گروه سنی 6 تا 18 سال به شدت افزایش پیدا كرده است، گفت: تقریبا 23 درصد موارد كرونا مثبت مربوط به این گروه سنی است.
نجیمی تصمیم گیری در مورد برگزاری حضوری كلاس های درس مدارس را در اختیار ستاد پیشگیری و مقابله با كرونا استان عنوان كرد و افزود: باتوجه به اینكه گروه سنی 6 تا 18 سال در اصفهان وضعیت مناسبی ندارند، به طوری كه علاوه براینكه خودشان به بیماری مبتلا شده و حتی وضعیت وخیم و فوت نیز در این گروه سنی دیده شده، در انتقال بیماری هم نقش مهمی دارند، توصیه ما این است كه اولویت مدارس و خانواده ها بر آموزش غیرحضوری باشد.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشكی اصفهان خاطرنشان كرد: در شرایطی كه مدارس و خانواده ها امكان آموزش غیرحضوری را دارند سعی كنند این آموزش را در اولویت قرار دهند و تنها در مواردی كه امكان ارائه آموزش های غیرحضوری وجود ندارد دانش آموزان با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و اصول حفاظتی در مدرسه حاضر شوند.
انتهای پیام