جهانگیری گفت:تصمیمات و تعطیلات پیش بینی شده از روز شنبه اجرا میشود كه این اتفاق در تاریخ ایران بی سابقه است.
اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور در مراسم افتتاح و بهره برداری از خط تولید كیت تشخیص سریع ویروس كرونا توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره)اظهار كرد: لازم است خدمت ملت ایران و رهبر معظم انقلاب تبریك بگوئیم كه فرزندان كشور كاری انجام دادند كه در كنار كشورهای بزرگ دنیا نیز آن را انجام میدهند.
او با بیان اینكه دغدغه ملت ایران در حال حاضر بیمار یابی سریع است، گفت: تاكنون محدودیت تست داشتیم و این اقدام مشكلات كادر درمان كشور حل كرده همچنین به سمت كشف واكسن ویروس كرونا حركت كنیم.
جهانگیری گفت: كشور به این اقدام نیاز داشت و یك دغدغه مشترك مردمبود و خوشبختانه به نتیجه رسید و خط تولید كیت های تشخیص سریع كرونا افتتاح شد.
او با بیان اینكه 100 هزار عدد روزانه تولید میشود، افزود: این كیتها به بخش درمان كشور تعلق میگیرد و این كار در راستای جهش توسعه علمی و فناوری و شركتهای دانش بنیان به نتیجه رسیده است.
معاون اول رئیس جمهور گفت: زمینه كارهای بزرگ در ستاد فراهم شده است و ما درحال حاضر در شرایط حساسی از شیوع ویروس كرونا هستیم، و آحاد آن را مردم میبینند و چرا كه هر كسی سلامت خودش و اطرافیانش برایش مهم است.
او با بیان اینكه نهادهای مسئول دنبال چاره گشایی هستند، گفت: در تلاش هستیم دغدغه مردم را به حداقل برسانیم چرا كه دیدیم دیروز یكی از تلخترین روزها از نظر تعداد مبتلایان و قربانیان بود.
جهانگیری ادامه داد: از ابتدا گفته شد این ویروس نو ظهور و عالم گیر است و شاهد جنبههای جدیدی از عملكرد این ویروس توسط محققین روشن میشود،هستیم.
او با بیان اینكه مدیریت مقابله با كرونا باید تصمیمات آنی و روزانه بگیرد و از طرفی باید مقابله كوتاه مدت و بلند مدت داشته باشیم، گفت: ظرف چند ماه به صورت كامل این ویروس در كنترل قرار گرفت و آن چیزی كه مهم است این است كه این ویروس نهتنها ابعاد سلامت بلكه به ابعاد اجتماعی ،فرهنگی ، اقتصادی و روانی دست اندازی كرده است.
جهانگیری با بیان اینكه مقابله با موضوع كرونا یك مسئله ملی است، گفت: همه كشورها و نهادهای حاكمیتی احساس میكنند در مقابل موضوعی قرار دارند كه موضوع اصلی كشور است.
او با بیان اینكه مهمترین جلسه حضوری در ستاد مقابله با كرونا در محضر مقاممعظم رهبری برگزار شد، گفت: آن چیزی كه مهم است این است كه ستاد مقابله با كرونا مصوبه شورای امنیت ملی است و باید بخشهای غیر دولتی بزرگ هم در آن حضور داشته باشند همچنین این ستاد بعد از تصویب شورای عالی امنیت ملی به تایید مقام معظم رهبری رسید و مصوبات آن برای همه لازم الاجرا شد.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینكه همه دولت باید بسیج شوند تا مصوبات ستاد مقابله با كرونا اجرایی شود، ادامه داد: طبق نظر ستاد مقابله با كرونا حرمهای مطهر و نمازهای جمعه تعطیل شدند و در چنین شرایطی نباید شرایط را عادی تلقی كنیم.
او با بیان اینكه تصمیمات و تعطیلاتی كه پیش بینی شده است از روز شنبه اجرا میشودكه این اتفاق در تاریخ ایران و حتی در دوران كرونا بی سابقه است، گفت: این تعطیلات درباره اكثر شهرهای پرجمعیت كشور است و ما با یك موضوع جدید رو به روهستیم و از همه مردم میخواهم در این مرحله از تصمیمات گرفته شده با هدف جلوگیری از شیوع كرونا ما را كمك كنند.
3 پلتفرم تولید واكسن كرونا در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ثبت جهانی شد
جهانگیری با بیان اینكه مسئولین باید با تمام ظرفیت وارد عمل شوند، گفت: در كنار اینكارها باید به آسیب دیدگان اجتماعی و اقتصادی ناشی از تصمیمات كرونا توجه ویژه شود.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینكه بخش اصلی جلسه امروز اقتصادی دولت این بود كه باید راهكاری پیدا شود و با تصمیمات سازمان برنامه و بودجه و بانك مركزی كمكهای معیشتی به آسیب دیدگان تعلق گیرد، گفت: به مردم این اطمینان را میدهم كه دولت، خیرین و نهادهای حاكمیتی به كمك این بخش جامعه میآیند.
او با بیان اینكه ستاد اجرایی و بنیاد مستضعفان، سپاه و ... از زمانی كه شیوع ویروس اعلام شد كمك كردند، گفت: دولت منابعی تامین میكند تا به صورت بلاعوض و وام قرض الحسنه این كمبودها تامین شود.
جهانگیری با بیان اینكه شرایط تحریمی یك بار دیگر چهره ضد بشریتی آمریكایی را نمایش داد، گفت: از ابتدای كرونا ستاد اجرایی از كشورهای دیگر ماسك خریداری كرد، اما جلو آن گرفته شد تا وارد كشور نشود و آمریكاییها از این كار انسانی جلوگیری كردند.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینكه اخیرا گزارش داده شدهاست كه بیش از 7 میلیارد دلار در كره جنوبی داریم و با پول آن میتوانیم دارو خریداری كنیم، گفت: تا مرحلهای پیش رفتیم كه دارو را دریافت كنیم و در دو مرحله دارو خریداری شد، اما اُفك لایسنس با ورود آن مخالفت كرد.
او با بیان اینكه مدیران و كادر درمان ما در چنین شرایطی موفق شدند تا این حد این بیماری را كنترل كنند، افزود: ما از خودگذشتگی مردم را دیدم و روسیاهی آن فقط برای آمریكا و شخص ترامپ ماند.
او با بیان اینكه در جلسات بانك مركزی برای اولین بار سر فصلی برای پرداخت تسهیلات شركتهای دانش بنیان ارائه شد، گفت: این اقدامات علمی و تحقیقاتی برای ملزومات پزشكی و كرونا جزو اقداماتی است كه باید مستمر انجام شود و همه داروهای مورد نیاز اكثرا در حال تولید است و مشكلات كشور به حداقل رسیده است.
او با بیان اینكه موضوعی كه باید به مردم گفت این است كه تولید واكسن باید جزو دستورالعملهای همه نهادها باشد، گفت: این اطمینان را به مردم می دهیم اگر واكسنی در دنیا تولید شد ما با تمامظرفیت برای خرید آن اقدام میكنیم و پول خرید واكسن مقابله با كرونا وجود دارد و از هیچ اقدامی برای خرید دریغ نمیكنیم.
جهانگیری با بیان اینكه در همه بخشهای كشور خصوصا در بخش كرونا باید كاری انجام شود كه همه صاحبنظران نظراتشان شنیده شود و اتاقهای فكری ایجاد شود و اگر حرفی وجود دارد تقویت و تسهیل شود، گفت: تا پایان این كار ملی نظرات مورد توجه باید شنیده شود.
او با بیان اینكه ستاد اجرایی مجموعه بزرگ اقتصادی است كه كارهای مختلفی در صنعت خدمات و.. انجام میدهد، گفت: این نهاد از شركتهای نوپا حمایت كرده است و از جوانانی كه سرمایه گذاری میكنند حمایت شده است و حتی شركتهای كه به مشكل خورده را احیا كرده اند.
جهانگیری با بیان اینكه درسال 99 به دلیل كرونا در بهار بیش از یك و نیم میلیون و در تابستان یك میلیون و 200 شغل ریزش كرد كه بیشتر آن در حوزه خدمات بود، گفت: احیای شغلهایی كه در اثر كرونا از دست میرود اقدام اصلی ماست و در جاهایی كه شغلهایی زیادی از دست رفته، كمك دولت وجود دارد و پیگیری اشتغال جزو كارهای دولت است
انتهای پیام/