عوارض خطرناك مصرف بیش از حد ویتامینها دارو مثل شمشیر دولبه است. هم میتواند حال فرد را خوب كند و هم میتواند برای بدن خطرناك و مضر باشد. وقتی دارویی را خودسرانه و بدون تجویز پزشك و بدون این كه كارآیی آن را بدانیم، مصرف میكنیم، میتوانیم با دست خودمان به بدن خود آسیب برسانیم. 1 سال پیش
زردآلو و خواص آن برای سلامت قلب زردآلو غنی از گروهی آنتی اكسیدان های پلی فنول به نام فلاونوئیدها است كه نشان داده باعث محافظت زیاد در برابر بیماریها از جمله دیابت و بیماریهای قلبی میشود. 1 سال پیش
باید و نبایدهای غذایی در دوران ابتلا به آنفولانزا امسال تب شیوع آنفولانزا بیماری بسیار سریعتر و سختتر از سالهای قبل آغاز است. بخش های عفونی اغلب بیمارستانها و مراكز درمانی كشور در طول یك ماه اول پاییز مملو از بیمارانی شد كه با علایم آنفولانزا و بیماری های تنفسی كارشان به بستری شدن كشید. 2 سال پیش
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی كشور ؛نقش ویتامین D در تقویت سیستم ایمنی بدن انسان رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی كشور: استفاده از مكمل ویتامین D در تقویت سیستم ایمنی افراد دچار كمبود ویتامین D، مفید است. 4 سال پیش
چگونه اكسیژن خون را افزایش دهیم؟ اكسیژن مهمترین ماده برای عملكرد سالم تمام اجزای بدن است و حتی منجر به پیشگیری از سرطان می شود، به یاد داشته باشید كه سلول های سرطانی در یك محیط اسیدی و كم اكسیژن رشد می كنند. 7 سال پیش