رژیم غذایی فستینگ كه محدود كردن غذا خوردن به بخش كوچكی از روز است این روزها بسیار محبوب است. اما این به معنای سالم بودن آن نیست.
به گزارش رادیو پیام از خبرگزاری مهر به نقل از هلث دی نیوز، نتایج یك مطالعه جدید نشان میدهد افرادی كه وعدههای غذایی خود را حذف میكنند، یا وعدههای غذایی خود را خیلی نزدیك به هم میخورند، به طور كلی با خطر بیشتر مرگ زودرس روبرو هستند.
دكتر «یانگبو سان»، نویسنده اصلی این مقاله از دانشگاه تنسی، گفت: «تحقیق ما نشان داد افرادی كه فقط یك وعده غذایی در روز میخورند بیشتر از افرادی كه وعدههای غذایی روزانه بیشتری میخورند، در معرض مرگ هستند.»
سان گفت: «شركت كنندگانی كه صبحانه را حذف كردند، بیشتر در معرض ابتلاء به بیماریهای قلبی كُشنده بودند. كسانی كه ناهار یا شام را حذف كردند، با افزایش خطر مرگ زودرس به هر دلیلی روبرو بودند.»
این مطالعه نشان داد حتی كسانی كه سه وعده غذایی در روز میخوردند اما فاصله آنها كمتر از 4.5 ساعت بود، با خطر بیشتر مرگ روبرو بودند.
سان گفت: «بر اساس این یافتهها، توصیه میكنیم حداقل دو تا سه وعده غذایی در طول روز غذا بخورید.»
محققان دادههای بیش از 24000 آمریكایی 40 ساله و بالاتر را كه در یك نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه بین سالهای 1999 تا 2014 شركت كرده بودند، تجزیه و تحلیل كردند.
به گفته محققان، حذف وعدههای غذایی معمولاً به معنای خوردن بیشتر در یك وعده غذایی دیگر است. این مسئله میتواند تنظیم قند خون را تشدید كند و منجر به مشكلات سلامتی شود.
بر اساس این مطالعه، این روند میتواند ارتباط بین فاصله غذایی كوتاهتر و مرگ را توضیح دهد، زیرا زمان كمتر بین وعدههای غذایی منجر به بار انرژی بیشتر در طول دوره معین میشود.